Singelveste AlleeWonen wordt Kences partner

Singelveste AlleeWonen wordt Kences partner

Op 1 januari 2012 is woningcorporatie Singelveste AlleeWonen uit Breda, op uitnodiging van de Kences deelnemers een partnerschap met Kences aangegaan. Daarmee breidt het Kences-netwerk uit tot 11 studentenhuisvesters.

Kences partner
Kences, brancheorganisatie en kenniscentrum voor studentenhuisvesting, biedt sinds kort de mogelijkheid om een partnerschap aan te gaan. Partners zijn woningcorporaties die een relatief klein aantal studenteneenheden verhuren, maar zich wel verbonden voelen met het specialisme dat studentenhuisvesting heet. In tegenstelling tot deelnemers hebben partners geen zitting in het Kences-bestuur.

Singelveste AlleeWonen
Singelveste AlleeWonen verhuurt in Breda zo'n 500 studenteneenheden. Met de oplevering van het Easy Street Student project (zomer 2012) komt daar voor 200 studenten woonruimte bij. Singelveste AlleeWonen biedt de woonruimte voor studenten aan via "Klik voor Kamers" het gezamenlijke digitale woonruimtebemiddelingssysteem van drie Bredase  woningcorporaties.

Voordelen
Het Kences partnerschap houdt voor Singelveste AlleeWonen in:
- periodieke informatie over de voortgang in de belangenbehartigingsdossiers ;
- toegang tot de vraagbaakfunctie binnen Kences;
- tegen vergoeding afname van specifieke diensten en producten;
- deelname aan het Kences inkoopvoordeel;
- deelname aan diverse Kences bijeenkomsten en evenementen.

Ook partner van Kences worden?
Partnerschap bij Kences kent vele voordelen. Heeft u wellicht interesse? Neem dan contact op met Vincent Buitenhuis, directeur van Kences (030-2525777). Hij kan u meer vertellen over de voorwaarden en voordelen van het  partnerschap.

Links:
http://www.alleewonen.nl/
http://www.easystreetstudent.com/
http://www.klikvoorkamers.nl/

Webdesign » SPRANQ