Studenten betrekken Campus Easy Street Breda

Studenten betrekken Campus Easy Street Breda

Vandaag hebben de eerste studenten hun huurovereenkomst getekend voor een studentenkamer op de Campus Easy Street in Breda. Nadat Kences deelnemer Singelveste AlleeWonen de sleutels overhandigde zijn de eerste studenten begonnen met het inrichten van hun kamer. Meer dan 1200 studenten hebben zich als geintresseerden gemeld.

Studenten uit de hele wereld
Campus Easy Street beschikt over 120 units voor 200 studenten. Er zijn units waar studenten zelfstandig kunnen wonen en units waar studenten met z'n tweeën of met z'n vieren kunnen wonen. Een deel van de units zijn door Singelveste AlleeWonen gestoffeerd en/of gemeubileerd. Campus Easy Street is een plek waar studenten uit de hele wereld samenwonen. De studenten hebben volop gelegenheid elkaar te ontmoeten in de lounge op de begane grond. Grenzend aan de lounge is er een grote tuin die door studenten van Prinsentuin College de komende maanden wordt aangelegd. Er is dus alle ruimte voor de studenten om elkaar te leren kennen en samen te kletsen, relaxen, eten en studeren.

Easy Street algemeen
Het studentencomplex Campus Easy Street maakt deel uit van het nieuwe woongebied Easy Street. In Easy Street komen ook 246 koopappartementen voor starters. De bouw van deze koopappartementen wordt de komende maanden afgerond. Ook wordt er dan de laatste hand gelegd aan de parkeerplaatsen, bestrating, groenvoorziening en loungebanken op het deck tussen het studentencomplex en de koopappartementen.

 Links:

http://www.youtube.com/watch?v=0DwAYac8mec

http://www.easystreetstudent.com/

http://www.alleewonen.nl/paginas/78-nieuws-media/667-studenten-betrekken-campus-easy-street.html

http://www.dekenniseconomie.nl/

Webdesign » SPRANQ