Idealis opent nieuw studentencomplex in Wageningen

Idealis opent nieuw studentencomplex in Wageningen

Op 8 oktober jl. vierden de bewoners samen met genodigden en buurtbewoners de officiële opening van het nieuwste Idealis studentencomplex voor 162 studenten en PhD’ers aan de Javastraat in Wageningen. Het nieuwbouwproject met 16 appartementen, 118 zelfstandige en 28 onzelfstandige kamers ligt op loopafstand van het centrum, naast het busstation en ook de campus van de universiteit Wageningen is makkelijk bereikbaar. Tijdens de opening installeerde Han ter Maat, wethouder van de gemeente Wageningen, een ‘Idealis douchecoach’ in een van de studentenwoningen.

Prettig wonen
De bewoners zijn erg enthousiast over het wonen op de Javastraat. Anne, bewoonster van een appartement vertelde tijdens de opening waarom zij voor de Javastraat heeft gekozen; “Ik wilde graag gaan samenwonen maar toch tussen de studenten blijven wonen. Die kans is er op de Javastraat. Het zijn heerlijke appartementen waar we samen heel prettig wonen.”

Dag van de Duurzaamheid
Idealis is een milieubewuste woningcorporatie. Ter gelegenheid van de Dag van de Duurzaamheid ontvingen alle huurders van Idealis een dochecoach. Door bewust en zuinig woongedrag kan extra energie worden bespaard. De douchecoach helpt daarbij!

Meer informatie over Idealis is te vinden op www.idealis.nl

Webdesign » SPRANQ