Landelijk Congres Studentenhuisvesting 2019

Landelijk Congres Studentenhuisvesting 2019

Van lekke daken naar datalekken?

20 jaar Kences Jubileum Congres: uitdagingen voor de toekomst!

Kences bestaat 20 jaar en dat vieren we met een uitdagend jubileumcongres, waarbij we kort terugblikken maar vooral vooruit kijken en met jullie de uitdagingen voor de toekomst willen bespreken. Die uitdagingen zijn deels hetzelfde als 20 jaar geleden: bouwen, bouwen, bouwen!!! Maar er zijn nieuwe opgaven bijgekomen: verduurzaming, veilige digitale service en dienstverlening en meer aandacht dan ooit voor het ‘thuis’ naast het huis.

Met bijdragen van verantwoordelijk minister Ollongren en DG Wonen Marja Appelman, duurzaamheidsaanjager Diederik Samson, onderzoeksbureau voor jongerentrends Young Works en dwarsdenker Guido Thijs voor een optimale klantbeleving. Met korte werkbezoeken en interactieve workshops over duurzaamheid, mental health, sociaal beheer en digitale dienstverlening. Uiteraard komen ook de resultaten van de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting aanbod. Natuurlijk blijft er ook nog voldoende tijd over om informeel, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar van gedachten te wisselen. 

Wanneer? Donderdag 3 oktober 2019.
Waar? Cultuurcentrum VU De Griffioen, Campus Uilenstede, Amstelveen.
Voor wie? Iedereen die zich bezighoudt met studentenhuisvesting.

Een uitnodiging met uitgebreide informatie over het programma en de sprekers sturen we je in de komende weken. Reserveer de datum alvast in je agenda! Mocht je je nu al aan willen melden, dan kan dat ook al via dit webformulier.

Tot slot: Stuur deze uitnodiging gerust door naar je directe collega’s en samenwerkingspartners!

Webdesign » SPRANQ