Spring naar content

Schrijf u nu in voor het Landelijk congres studentenhuisvesting 2022: Ook studenten kunnen niet in gelul wonen!

Terug

Nederland komt momenteel 26.500 studentenwoningen tekort. Dit tekort neemt schatting toe tot 60.000 als we niet nu in actie komen. Het is tijd om woorden om te zetten in daden. Daarom organiseert Kences het jaarlijkse congres studentenhuisvesting om elkaar fysiek te ontmoeten en tot innovatieve oplossingen te komen met het thema:

Ook studenten kunnen niet in gelul wonen!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen en het belooft een inspirerend en interactief congres te worden met een vleugje humor en veel ruimte voor ontmoeting. De ochtend wordt afgetrapt met inspirerende sprekers. Na de netwerklunch gaan we aan de slag in verschillende workshops en werkbezoeken. De laatste informatie vindt u op onze congrespagina.

Wanneer?Donderdag 8 september 2022
Waar?Regio Den Haag
Voor wie?Bewindslieden, landelijke en gemeentelijke politici en ambtenaren, bestuurders, woningcorporaties, partners in wonen, koepelorganisaties rond wonen en studentenhuisvesting, beleggers, bouwbedrijven, huurdersvertegenwoordigers en media
Kosten?Gratis

Wilt u het congres niet missen?

Schrijf u dan meteen in via onderstaande knop!

Tot slot: deel dit bericht gerust door naar uw directe collega’s en samenwerkingspartners zodat ze het congres niet missen!