Spring naar content

Schrijf je nu in voor het Landelijk Congres Studentenhuisvesting 2023: Internationalisering…af- of bijbouwen?

Terug

Het aantal internationale studenten in Nederland is de afgelopen jaren fors toegenomen. Onderwijsinstellingen en de arbeidsmarkt hebben de internationale student hard nodig. Tegelijkertijd staan door het kamertekort de toegankelijkheid van het onderwijs, het welzijn en de sociaal-emotionele ontwikkeling van Nederlandse studenten op gespannen voet met de internationalisering. Hoe vinden we hierin een gezonde balans?

Internationalisering…af- of bijbouwen?

We zijn druk bezig met de voorbereidingen en het belooft een inspirerend en interactief congres te worden met een vleugje humor en veel ruimte voor ontmoeting. De ochtend wordt afgetrapt met inspirerende sprekers. Na de netwerklunch gaan we aan de slag in verschillende workshops en werkbezoeken. De laatste informatie lees je op: onze congrespagina.

Ben je erbij?

Wanneer?Donderdag 7 september 2023
Waar?Utrecht
Ochtendprogramma: Geertekerk (Geertekerkhof 23 Utrecht)
Middagprogramma: Paushuize (Kromme Nieuwegracht 49 Utrecht)
Voor wie?Bewindslieden, landelijke en gemeentelijke politici en ambtenaren, bestuurders, woningcorporaties, partners in wonen, koepelorganisaties rond wonen en studentenhuisvesting, onderwijsinstellingen, beleggers, bouwbedrijven, huurdersvertegenwoordigers en media
Kosten?Gratis

Wilt u het congres niet missen?

Schrijf u dan meteen in via onderstaande knop!

Tot slot: deel dit bericht gerust met uw directe collega’s en samenwerkingspartners zodat ze het congres niet missen!