Landelijk Congres Studentenhuisvesting 2019

Landelijk Congres Studentenhuisvesting 2019

Van lekke daken naar datalekken?

20 jaar Kences Jubileumcongres: uitdagingen voor de toekomst!

Op donderdag 3 oktober vond het Landelijk Congres Studentenhuisvesting 2019 plaats met het thema: "Van lekke dagen naar datalekken". Tijdens het congres stonden de uitdagingen in de studentenhuisvesting centraal; hoe om te gaan met de grote krapte op de studentenwoningmarkt, verduurzaming, veilige digitale service en hoe maakt u van een huis ook een 'thuis' voor de studenten. Het programma van het congres kunt u hier dowloaden (PDF).

Wilt u als eerste op de hoogte zijn over het Landelijk Congres Studentenhuisvesting 2020? 

Schrijf u dan in voor de mailinglist voor het congres van 2020!

Impressies

   


Downloaden presentaties

Plenair programma

De verborgen impact – Inzicht in jouw impact (PDF)
Angela van Nordennen & Elsbeth Booy
We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Niet alleen dagelijks binnenshuis of wekelijks aan de benzinepomp, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van de dingen die we dagelijks kopen. Als we het over huisvesting hebben praten we vaak over zonnepanelen, warmtepompen en isoleren. Maar er is meer waar we ons op kunnen richten. Door middel van de Impact top 10 en praktische tips geven we je handvatten om anders naar studentenhuisvesting te kijken

Back to the Future, trends in studentenhuisvesting (PDF)
Yvonne van Sark - YoungWorks
De wereld verandert en onze studenten zijn de afgelopen 20 jaar volop mee veranderd. Als we beter inzoomen zien we dat sommige thema’s rond studentenhuisvesting van alle tijden zijn, terwijl andere zaken juist voortdurend veranderen.

Presentaties workshops (voor zover beschikbaar):
Niet alle workshops hebben gebruikgemaakt van een presentatie, hieronder vindt u de beschikbare presentaties:

 

Webdesign » SPRANQ