SSH Short Stay actief in Maastricht

SSH Short Stay actief in Maastricht

SSH Short Stay heeft onlangs een huurovereenkomst getekend met Teikyo Europe BV Maastricht. SSH gaat 120 Short Stay kamers inrichten en beheren op het Teikyo terrein in Maastricht. De kamers zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd en bestemd voor internationale studenten. Voor de komende periode heeft de SSH concrete plannen voor uitbreiding.

Internationale student
SSH is in gesprek met verschillende onderwijsinstellingen in Maastricht voor het huisvesten van hun buitenlandse studenten. Aan de Universiteit van Maastricht studeren jaarlijks zo'n 3000 internationale bachelor en master studenten en 900 exchangestudenten. Daarnaast studeren er nog enkele paar honderden buitenlandse studenten aan andere onderwijsinstellingen in Maastricht.

Short Stay kamers
SSH Short Stay gaat het zgn. M-gebouw beheren dat op het terrein van Teikyo staat. De kamers zijn gemiddeld 20m2 en liggen op anderhalve kilometer van het Vrijthof en Universiteitsgebouwen. Het Teikyo terrein is gelegen aan de Brouwersweg. Deze zomer worden alle voorbereidingen getroffen om ervoor te zorgen dat per eind augustus alle kamers verhuurd kunnen worden aan de internationale studenten in Maastricht.  Over SSH Short Stay

SSH is specialist in studentenhuisvesting. In Utrecht, Amersfoort, Leeuwarden en binnenkort Zwolle verhuurt SSH woonruimte voor studenten. SSH Short Stay is een business unit gespecialiseerd in de verhuur van gemeubileerde woonruimte.

Over Teikyo
Van oorsprong is Teikyo een Japanse universiteit met vestigingen in de hele wereld, waaronder in Maastricht. De organisatie regelde voorheen de huisvesting voor de buitenlandse studenten zelf. Maar wenst dat nu uit te besteden.

Webdesign » SPRANQ