Studentenhuisvesting in voormalig woonzorgcentrum

Studentenhuisvesting in voormalig woonzorgcentrum

Vandaag nemen 162 studenten hun intrek in het nieuwe studentencomplex Leeuwenstein, een voormalig woonzorgcentrum in Nijmegen. Dit studentencomplex ligt op 5 minuten fietsafstand van het centraal station en op 20 minuten fietsafstand van de onderwijsinstellingen. Kences deelnemer en studentenhuisvester SSHN verhuurt de eenheden in dit complex voor maximaal 15 jaar.  

Het complex telt 6 verdiepingen met in totaal 138 eenpersoons wooneenheden en 12 tweepersoons-eenheden. Op de begane grond is een restaurant gevestigd. De eenpersoonseenheden zijn´semi´ zelfstandig en voorzien van een keukenblok met kookplaat, spoelbak en koelkast. Tevens is er in elke eenheid een toiletruimte met wastafel aanwezig. De tweepersoons eenheden hebben dezelfde faciliteiten als de eenpersoonseenheden met een extra slaapkamer en een eigen badkamer. Alle eenheden hebben een eigen balkon.

Per verdieping is een aparte doucheruimte aanwezig met 4 douchecabines. Voor het bereiden van grote of gezamenlijke maaltijden is er per verdieping een gezamenlijke keuken met aansluitend een wasruimte met 2 wasmachines en 2 wasdrogers. Per verdieping is er 1 groot balkon voor gezamenlijk gebruik.

Meer weten over het complex Leeuwenstein?

 

Webdesign » SPRANQ