SJHT partner bij Kences

SJHT partner bij Kences

Op 1 januari 2014 is woningcorporatie Stichting Jongeren Huisvesting Twente (SJHT) uit Enschede, op uitnodiging van de Kences deelnemers een partnerschap met Kences aangegaan. Daarmee breidt het Kences-netwerk uit tot 12 studentenhuisvesters, die gezamenlijk ruim 76.000 studenten huisvesten.

Kences partner
Kences, brancheorganisatie en kenniscentrum voor studentenhuisvesting, biedt sinds 2012 de mogelijkheid om een partnerschap aan te gaan. Partners zijn woningcorporaties die een relatief klein aantal studenteneenheden verhuren, maar zich wel verbonden voelen met het specialisme dat studentenhuisvesting heet. In tegenstelling tot deelnemers hebben partners geen zitting in het Kences-bestuur.


SJHT
De Stichting Jongeren Huisvesting Twente verhuurt in Enschede en Hengelo ruim 1.000 verschillende wooneenheden aan jongeren van 18 tot 30 jaar. De SJHT vindt haar oorsprong in de Technische Hogeschool Twente (nu Universiteit Twente). Deze onderwijsinstelling beschikt vanaf de oprichting (1964) over een campus, waar studenten verplicht moesten gaan wonen. Een aantal studenten ging echter liever in Enschede of Hengelo wonen en verzette zich tegen de vestigingsplicht, die in 1974 werd opgeheven.

Voordelen
Het Kences partnerschap houdt voor SJHT in: 
- periodieke informatie over de voortgang in de belangenbehartigingsdossiers;
- toegang tot de vraagbaakfunctie binnen Kences;
- afname van specifieke diensten en producten;
- deelname aan het Kences inkoopvoordeel;
- deelname aan diverse Kences bijeenkomsten en evenementen.

Ook partner van Kences worden?
Partnerschap bij Kences kent vele voordelen. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Buitenhuis, directeur van Kences (030-2525777). Hij kan u meer vertellen over de voorwaarden en voordelen van het partnerschap.

Links:

www.sjht.nl

Het actuele kameraanbod van SJHT: https://www.sjht.nl/nl/woningzoekenden/kameraanbod

 

Webdesign » SPRANQ