De Key opent 154 studentenwoningen op Amstelcampus

De Key opent 154 studentenwoningen op Amstelcampus

Vandaag zijn 154 zelfstandige studentenwoningen in het Boerhaavegebouw op Amstelcampus in Amsterdam feestelijk opgeleverd. De Key heeft samen met de betrokken partijen én de nieuwe bewoners het resultaat gevierd. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd. De Key investeerde bijna 13 miljoen euro in de studentenwoningen.

Amstelcampus
Op de Amstelcampus komen drie gebouwen met studentenwoningen: het Boerhaavegebouw (154 eenheden)aan de Tweede Boerhaavestraat en de Tilanusstraat  en de Wibautwoningen (60 eenheden) aan de Van Musschenbroekstraat en het Leeuwenhoekgebouw  aan de Eerste Boerhaavestraat. De Key wordt eigenaar van de studentenwoningen en neemt het beheer en verhuur van deze woningen voor haar rekening.

Toekomst
Na de zomervakantie zullen meer studenten hun studie gaan volgen in de Wibautstraat. Dan verhuist de faculteit Maatschappij en Recht naar het nieuwe Muller-Lulofshuis, waar de studentenwoningen van De Key aan vastzitten. De verwachting is dat over vijf jaar alle gebouwen van de Amstelcampus gereed zullen zijn.

Links
Meer informatie over de Amstelcampus.

Webdesign » SPRANQ