Routebeschrijving

Routebeschrijving

Kences is gevestigd aan de Plompetorengracht 9 in Utrecht.
Klik hier om de routebeschrijving te downloaden.

Route met het openbaar vervoer
Neem vanaf Utrecht CS een van de volgende stadsbussen:
• lijn 3 richting Burg. F. Andrealaan
• lijn 4 richting Burg. F. Andrealaan
• lijn 8 richting Overvecht
• lijn 11 richting Uithof / WKZ
Stap uit bij de halte Jans Kerkhof.

Steek de busbaan over en loop langs het water van de Drift. Loop de Drift uit en steek de Voorstraat / Wittevrouwenstraat over. U bent nu de Plompetorengracht. Ons kantoor is gevestigd op nummer 9.

Looproute vanaf Utrecht CS

Vanaf het Centraal Station is de Plompetorengracht te voet in ongeveer 15 minuten goed bereikbaar.

Route met de auto
Vanuit Amsterdam (A2) en Rotterdam / Den Haag (A12)
Volg op het knooppunt Oudenrijn de A12/E30/E35 richting Arnhem. Neem na 5 km op knooppunt Lunetten de A27/E30 richting Amersfoort. Neem afrit 30 richting Veemarkt. Ga bij de rotonde rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Volg deze weg tot de volgende rotonde Eykmanplein. Sla hier linksaf richting Centrum Oost, de Blauwkapelseweg op. Volg deze weg die hier over gaat in de Wittevrouwensingel. Sla bij de stoplichten  rechtsaf de Wittevrouwenstraat in. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf de Plompetorengracht in. Ons kantoor is gevestigd op nummer 9.

Vanuit Breda / Den Bosch (A27) en Arnhem (A12)
Via knooppunt Lunetten de A27/E30 richting Amersfoort. Neem afrit 30 richting Veemarkt. Ga bij de rotonde rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Volg de Kardinaal de Jongweg tot de volgende rotonde Eykmanplein. Sla hier linksaf richting Centrum Oost, de Blauwkapelseweg op. Volg deze weg die hier over gaat in de Wittevrouwensingel. Sla bij de stoplichten rechtsaf de Wittevrouwenstraat in. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf de Plompetorengracht in. Ons kantoor is gevestigd op nummer 9.

Vanuit Amersfoort
Volg de A27/E30 richting Hilversum. Neem afrit 30 richting Veemarkt. Ga bij de rotonde rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Volg de Kardinaal de Jongweg tot de volgende rotonde Eykmanplein. Sla hier linksaf richting Centrum Oost, de Blauwkapelseweg op. Volg deze weg die hier over gaat in de Wittevrouwensingel. Sla bij de stoplichten rechtsaf de Wittevrouwenstraat in. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf de Plompetorengracht in. Ons kantoor is gevestigd op nummer 9.

Vanuit Hilversum / Almere
Volg de A27 / E30 richting Amersfoort. Neem afrit 30 richting Veemarkt. Ga bij de rotonde rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Volg de Kardinaal de Jongweg tot de volgende rotonde Eykmanplein.
Sla hier linksaf richting Centrum Oost, de Blauwkapelseweg op. Volg deze weg die hier over gaat in de Wittevrouwensingel. Sla bij de stoplichten rechtsaf de Wittevrouwenstraat in. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf de Plompetorengracht in. Ons kantoor is gevestigd op nummer 9.

Parkeerplaats (ALLEEN OP RESERVERING)
De parkeerplaats is gelegen aan de Molenstraat. Rijd voorbij Plompetorengracht 9 en neem de eerste afslag rechts de Molenstraat, direct daarna is aan de rechterkant het hek van de parkeerplaats zichtbaar. Druk op de bel en het hek wordt opengedaan. Gebruik vanaf de parkeerplaats de achteringang van het gebouw en daarna graag melden bij de receptie. U kunt alleen op ons parkeerterrein parkeren indien u een parkeerplek heeft gereserveerd. Het aantal plekken is beperkt.

 

Webdesign » SPRANQ